Generelle vilkår og betingelser for registrering

Disse generelle vilkår og betingelser for registrering gælder for ambassadørprogrammet organiseret af ATOMIC AUSTRIA GMBH (Atomic Straße 1, 5541 Altenmarkt), (“Amer Sports”).

Amer Sports leder efter sportsentusiaster, der er aktive og succesrige i deres sport, involveret i deres lokale sportssamfund og ønsker at fremme deres sport sammen med venner og bekendte for at opfordre så mange som muligt til at dyrke sport. Samtidig bør du have et højt niveau af entusiasme og nydelse af mærket Atomic s produkter med dig.

Ved at blive en brandambassadør vil du slutte dig til Amer Sports Brand Ambassador Community. Yderligere oplysninger om brandambassadørfordele og oplysninger findes på atomic.com/influencerdk.

Ansøgning om at blive en brandambassadør

For at blive en brandambassadør skal du ansøge hos Amer Sports. Med din ansøgning accepterer du følgende registreringsbetingelser for ansøgningsprocessen og er enige med dem.

1. Berettigelse

Enhver beboer i Danmark, der er 18 år gammel på tidspunktet for deltagelsen, er berettiget til tilmelding.

2. Deltagelseskrav

2.1         Forudsætningen for deltagelse er leveringen af personlige oplysninger (herunder navn, adresse, fødselsdato, e-mailadresse, sociale medier) i den tilsvarende online søgemaske. Ved at tilmelde dig, accepterer du, at Amer Sports indsamler, behandler og lagrer dine personlige oplysninger for tilmeldingsformål. Dine personlige oplysninger indsamles, behandles og opbevares udelukkende for deltagelse i ansøgningsprocessen. Amer Sports privatlivspolitik, som er tilgængelig på gælder https://www.atomic.com/en/privacy-policy.

2.2         Kun ansøgninger, hvor alle oplysninger er indtastet fuldstændigt og korrekt, vil blive overvejet. Ansøgninger med ufuldstændige eller ukorrekte oplysninger vil ikke blive overvejet.

2.3         Det er også muligt at indsende yderligere indhold (fx billeder) for at overbevise Amer Sports om din ansøgning som brandambassadør (“Indhold”). På baggrund af indholdet vil Amer Sports bedømme din erfaring med billeder og product-placement. Det eneste formål med indhold er at finde den mest kompetente brandambassadør. Indholdet vil ikke blive brugt andetsteds. Yderligere oplysninger om indhold, du giver, kan findes i disse registreringsbetingelser (afsnit 3).

2.4         Amer Sports forbeholder sig ret til at diskvalificere ansøgere fra ansøgningsprocessen, som manipulerer med, eller forsøger at manipulere med, konkurrencen, systemet og/eller hjemmesiden og/eller overtræder registreringsprocessen eller moralen og/eller forsøger at påvirke konkurrencen på en uretfærdig og/eller uærlig måde.

2.5         Deltagelse er kun mulig online.

3. Indhold leveret som en del af ansøgningen

3.1         Vær opmærksom på følgende punkter, når du leverer indhold til Amer Sports med din ansøgning:

  • Det indsendte indhold må ikke være uanstændigt, umoralsk, skadeligt, ærekrænkende, fornærmende, etisk offensivt, forherligende vold, chikanering, racisme, incitament til racisme, fremmedfjendskhed, høj ekstremistisk eller forfalskning og/eller på anden måde være forkastelig og/eller på nogen anden måde være mod god moral og/eller i strid med den offentlige politik.
  • Det indsendte indhold må ikke krænke tredjemands rettigheder, især ikke tredjemands billed- og/eller ophavsrettigheder.
  • Størrelsen af indholdsfilen, der skal uploades, må ikke overstige 500 megabyte

3.2         Du giver os ret til at arkivere, redigere, gengive og dele indholdet med andre virksomheder fra Amer Sports Group. En offentliggørelse af indholdet er udelukket.

4. Oplysninger om udvalgte brandambassadører

4.1         Fra de indsendte ansøgninger

Amer Sports vil vælge de fremtidige brandambassadører. Udvælgelsen sker efter Amer Sports’ valg.

4.2         De udvalgte brandambassadører vil blive underrettet af Amer Sports skriftligt (via e-mail) og kan offentliggøres af Amer Sports med navnet og visning af profiler på sociale medier. Med denne formular for offentliggørelse er brandambassadøren allerede udtrykkeligt enig. Denne godkendelse kan til enhver tid tilbagekaldes af brandambassadøren.

5. Tidlig opsigelse

5.1         Amer Sports forbeholder sig retten til at afbryde eller afslutte ansøgningsprocessen til enhver tid uden varsel og uden begrundelse. Amer Sports benytter sig af disse muligheder, især hvis det af tekniske årsager (vira i edb-systemet, manipulation eller fejl i hardware og/eller software) eller hvis der af juridiske grunde ikke kan garanteres korrekt gennemførelse af ansøgningsprocessen.

5.2         Ansøgere kan ikke gøre krav fra en sådan tidlig opsigelse af ansøgningsprocessen. Hvis en sådan opsigelse skyldes en sagsøgeres adfærd, kan Amer Sports kræve erstatning fra den pågældende for den påførte skade.

6. Ansvar

Ethvert ansvar for Amer Sports for eksistensen af de tekniske krav til rettidig deltagelse i ansøgningsprocessen er udelukket.

7. Andet

7.1         Retlig anvendelse er udelukket.

7.2         Ved at registrere dig anerkender du, at denne kampagne ikke er tilknyttet Facebook, Instagram, YouTube og/eller andre sociale medie-platforme (samlet, “SM-platforme“) og er især ikke sponsoreret, støttet eller organiseret på nogen måde af SM-platforme. Du friholder helt Facebook, Instagram og YouTube fra eventuelle krav i forbindelse med denne kampagne. Alle oplysninger leveres udelukkende af Amer Sports og ikke af SM-platforme, og du deler ikke dine oplysninger med Facebook, Instagram, YouTube eller nogen SM-platform, alene med Amer Sports.