ATOMIC
PRO CENTER

SKIS SKI BOOTS SKI HELMETS

Atomic Pro Center Oslo er en kompetansebutikk som tilbyr tilpasning av alpinstøvler, preparering og oppsett av ski, bindinger og støvler. Pro Centeret har det beste utstyret som er tilgjengelig på markedet og svært kompetente ansatte, som i kombinasjon vil levere tilpasning og service på et meget høyt nivå.

Det er ikke bare produktene og utstyret som gjør at Atomic Pro Center Oslo er et spesielt sted. De ansatte som jobber der har et helt spesielt forhold til skikjøring, i tillegg tar de seg selvsagt god tid for å gi alle kunder service og hjelp i særklasse. Alle som jobber på Atomic Pro Center Oslo har lang erfaring fra alpin racing eller topptur.

ATOMIC PRO CENTER OSLO LIGGER PÅ SNØ I LØRENSKOG. 15 MIN FRA OSLO SENTRUM ELLER 30 MIN FRA GARDERMOEN.

BOOK TIME HOS OSS

Vi har åpent fra 10:00 – 18:00 mandag-fredag. Dersom du ønsker å booke tid i forhold til tilpasning av støvler og skiservice ta kontakt via skjemaet under eller direkte på telefon: +47 919 21 901. Vi følger anbefalingene og råd som gis fra Helsedirektoratet. Velkommen til en trygg handel på SNØ.

FINN DIN ATOMIC PRO PARTNER

Vi vil at så mange skikjørere som mulig skal ha tilgang til Atomic Pro Center og vår spesialiserte produkter og tjenester, derfor samarbeider vi tett med våre beste partnere, som alltid vil gi deg den beste Atomic Pro Center opplevelsen.

Contact Form

Required fields

Male

Female

Alpine

Race

Nordic

Rent

Volant Ski

Please add me to the Atomic email list. Atomic does not share or sell personal information.