Hva er egentlig Atomic Pro Center?

Hva er egentlig Atomic Pro Center?

Atomic Pro Center Oslo åpner på SNØ i Januar 2020. Det er ikke hver dag Atomic åpner et nytt Pro Center, for øyeblikket er det kun to andre Atomic Pro Center globalt. Lurer du på hva et Pro Center egentlig er? I denne artikkelen skal vi forsøke å gi deg svaret på nettopp dette.

I midten av Januar 2020 åpner Atomic sitt tredje Pro Center i Oslo. Fra før er det Pro Center i Altenmarkt, Østerrike og i Moskva, Russland. Atomic Pro Center Oslo vil åpne dørene på SNØ, 10-15 minutters reise fra Oslo Sentrum. Det som kjennetegner et Atomic Pro Center er kunnskapsnivået til de ansatte og et meget høyt servicenivå. På Pro Centeret i Oslo vil det bli et stort fokus på alpint racing til alle aldersgrupper og toppturutstyr for aktive skientusiaster. Tilpasning av alpinstøvler, preparering og oppsett av ski, bindinger og støvler er viktige områder som skiller Atomic Pro Center fra en vanlig sportsbutikk. Vi investerer i det beste utstyret og i de beste menneskene, som i kombinasjon vil levere tilpasning og service på et meget høyt nivå.

Vår filosofi ar at riktig tilpasning av utstyr er viktig uansett nivå. Enten du kjemper om hundredeler under renn og trening eller nyter en lang dag i fjellet eller i bakken. Vårt utstyr og våre ansatte hjelper deg å optimalisere din skiopplevelse. Med våre Redster og Backland konsepter vil vi tilby unike produkter, som i kombinasjon med avansert personlig tilpasning, vil gi alle som står på ski en mulighet til å ta skikjøringen til neste nivå, uansett ambisjoner.

MEET THE
STORE MANAGER