Meet the Store Manager

Herman Ottesen (27) er butikksjef på Atomic Pro Center Oslo. Med en tydelig og enkel filosofi ønsker han, sammen med resten av de ansatte på Pro Centeret, å sette en ny standard for tilpasning av utstyr og service i Norge.

- Det er klart at det her er et stort prosjekt, og jeg skal ærlig innrømme at Atomic Pro Center er det første jeg tenker på når jeg står opp om morgenen og det siste jeg tenker på før jeg legger meg om kvelden, sier Herman Ottesen som startet i jobben som butikksjef 1. November. – Når verdens største skimerke ringte meg og lurte på om jeg kunne være interessert var det lett å si ja. Nå i tiden fram mot åpning er det mye fokus på alt av detaljer, men jeg har allerede tenkt nøye gjennom hvordan vi skal møte kundene når vi åpner dørene i midten av Januar 2020.

KAPTEIN
HERMAN

Enkel, men tydelig filosofi

Herman har vært aktiv alpinist selv, men ble tvunget til å legge opp både alpinist og etterhvert treneryrket etter flere alvorlige skader. Å hjelpe utøvere og skientusiaster på alle nivåer kan være en krevende oppgave. Herman har selv vært altoppslukende på jakt etter hundredelene, men nå skal han lede et lag med kompetente kollegaer for å hjelpe flest mulig skikjørere til å oppleve at utstyret spiller optimalt på lag med fysikk og ferdigheter. – Jeg forsøker alltid å ha en faktabasert tilnærming til det jeg driver med. Spesielt innen tilpasning av utstyr ser jeg et stort potensiale i å løfte den vitenskapelige tilnærmingen i møte med et par støvler og føtter som skal passe best mulig sammen. Når vi blander erfaringen til våre ansatte med en vitenskapelig tilnærming til kundens utfordringer kommer vi garantert til å hjelpe mange skikjørere i Norge. 

Hva er egentlig
Atomic Pro Center

Aktiv på sykkelen

De siste årene har Herman Ottesen jobbet som Sportssjef i en av landets beste alpinklubber, Heming IL, men allikevel ble det ikke like mye skikjøring som ønsket. – Jeg har fremdeles smerter etter en alvorlige skade i 2015. Jeg har selvsagt ikke gitt opp egen skikjøring helt, selv om det har blitt mest landeveissykling de siste årene. Sykling er en av få aktiviteter som er tilnærmet smertefrie, men med nivået vi kommer til å tilby tilpasning av utstyr i Pro Centeret gjør at jeg har et stort håp om ta opp skikjøringen til vinteren. Med bakken 30 meter fra Pro Centeret bør forholdene ligge til rette for noen turer i lunsjen og etter stengetid, sier en åpningsklar Ottesen.

6 kjappe med Herman:

Jotunheimen på toppturski eller nypreppet bakke i Kvitfjell: Kvitfjell
Favorittmusikk: Litt av alt, helst rock med et lite touch av disco
Hva var den siste boken du leste: Coppi av Herbie Sykes
Favorittmat: Nybakt brød
Hvordan ser drømmedøgnet ditt ut: Drømmedøgnet mitt starter 05:00 med en sykkeltur på et par timer. Etter Kaffe og frokost hos en av Oslos eminente kaffebarer sykler jeg opp til SNØ for å begynne arbeidsdagen på Pro Centeret. Etter en intensiv formiddag med tilpasninger og salg til kunder er det tid for et par turer på ski i lunsjen, før 2. økt med jobb starter. På vei hjem tar jeg en omvei gjennom marka på sykkel avslutter kvelden med en god middag med gode venner.
Favorittprodukt fra Atomic: REDSTER S9 FIS 165 M